? З 5 до 7 лютого 2021 року відбудеться фінал Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «iTalent». Захід буде проведено відповідно до Плану всеукраїнських i міжнародних організаційно-масових заходів із дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік.
У зв’язку з карантинними обмеженнями фінал конкурсу пройде у форматі онлайн та буде транслюватися на YouTube-каналі конкурсу bit.ly/3pFybxt.
Захід буде проведено за наступним розкладом: ?
☑ 5 лютого, початок о 18:00: 3D Графіка, Розробка гри, Scratch;
☑ 6 лютого, початок о 12:00: 2D Графіка, 2D Анімація, Цифрове фото, Відеомейкінг, Саунд дизайн, Студентська ART;
☑ 7 лютого, початок о 12:00: Front-End, Web Application, Апаратна розробка, Сайт на конструкторі, Програмна розробка, Програмна розробка текстів, Студентська Tech.
«iTalent» – це найбільший в Україні конкурс дитячих ІТ-проєктів, який проводиться вже сьомий сезон поспіль. Конкурс допомагає дітям розвивати різноманітні ІТ-таланти та робити перші кроки до перспективних цифрових професій: від web-технологій та інженерної справи до розроблення ігор та цифрового малюнку.
Понад 2000 дітей з усієї країни змагалися у 18 номінаціях за звання найкращих та найталановитіших.
З роботами фіналістів можна ознайомитися за посиланням bit.ly/2MPXtKL.
Організаторами конкурсу є Український державний центр позашкільної освіти спільно з Молодіжною громадською організацією «Київський інтелект клуб» та Громадською організацією «Всесвіт у гармонії», конкурс проводиться за підтримки видавництва OBOZREVATEL.
Більш детально про конкурс можна дізнатися за посиланням bit.ly/3pGwlfY.