Заявіть голосно про ваш заклад – долучіться до Всеукраїнського онлайн-уроку з нагоди Дня безпечного Інтернету 2021!
Міністерство освіти і науки України запрошує українські заклади освіти долучитися до Всеукраїнського уроку “Онлайн-синергія для найкращого інтернету”, який транслюватиметься наживо на платформі YouTube https://youtu.be/n9wWs7BK6bk.
Під час заходу учасники спільно виконають вправи у віртуальних кімнатах, розглянуть ключові принципи мережевого етикету й безпечної поведінки, отримають рекомендації щодо обережності й відповідальності під час роботи в інтернеті. За підсумками онлайн-синергії кожен учасник отримає цифровий бейдж.
Унікальний формат заходу буде реалізований через організацію онлайн взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання вправ у віртуальному середовищі Google Класів.
Реєстрацію для участі в онлайн-синергії можна здійснити за покликанням bit.ly/2OhiDSN.
Початок трансляції Всеукраїнського уроку: 10 лютого о 12.15. 🕛
Долучитися до перегляду відеотрансляції можна за покликаннями: Всеукраїнський урок bit.ly/2OnGhgH; Facebook-сторінка

Міністерство освіти і науки України

.

Захід відбувається в межах співпраці Міністерства освіти і науки України та Google Україна і за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.
Організаторами Всеукраїнського онлайн-уроку є Академія цифрового розвитку та громадська організація “Центр демократичних реформ і медіа”.