Золочівський селищний голова Віктор Коваленко з робочою поїздкою завітав до Писарівського старостинського округу. Ознайомився з роботою Ряснянської та Писарівської філій, закладом дошкільної освіти. Поспілкувалися з директорами та педагогами закладів, поділився планами розвитку громади. Зазначили, що головним завданням місцевої влади є забезпечення сільських дітей високим рівнем освіти, надання їм можливості розвивати свої здібності, займатися спортом нарівні із однолітками з районного центру. Для цього є новий фізкультурно-оздоровчий комплекс, розплановано графік підвозу дітей сільської місцевості аби вони мали змогу займатися спортом.
Відвідали бібліотеки, ФАП та амбулаторію загальної практики сімейної медицини, сільські будинки культури, Писарівський етнографічний музей просто неба «Українська слобода». Наразі на Золочівщині це історична пам’ятка, з якої відвідувачі можуть дізнатися, як жили селяни наприкінці XIX – початку XX століття з вуст Леоніда Кобця, засновника, людини, яка прагне донести історію Писарівки.
Пропозиції керівників установ щодо оновлення матеріально-технічної бази, капітальних та косметичних ремонтів приміщень будівель заплановано та взято до роботи. Проблемних питань багато, працюємо над їх вирішенням.