5 березня завершується реєстрація на ЗНО – 2021

5 березня є останнім днем, коли потенційні учасники ЗНО у 2021 році можуть відправити поштою реєстраційні документи для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це нагадали в Українському центрі оцінювання якості освіти і наполегливо порадили не зволікати з відправленням пакету документів.

Як відомо, дата подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, відправлені після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

В УЦОЯО також нагадали, що після надсилання документів поштою за допомогою спеціального сервісу можна перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього до сервісу потрібно ввести номер реєстраційної картки.

Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше 10 робочих днів.