КЗ “Золочівський ліцей №1” Золочівської селищної ради

Можливість просуватися власною освітньою траєкторією, доступність сучасних ресурсів і технологій – підґрунтя досягнення успіхів.
Кожна епоха, різні історичні зміни в державі ставлять перед освітою нові завдання. Це рух уперед, що сповнює життя сенсом, мотивує до інтелектуальної та духовної праці, навчає досягати перемог, набувати досконалості.
Саме це добре розуміють вчителі початкових класів ліцею, які цілеспрямовано працюють над задоволенням учнів від процесу навчання і, як наслідок, успішність у навчанні.
Так, 25 учнів 3-Б класу (вчитель Сусла Л.В.) взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «150 імені Лесі Українки» і отримали дипломи:
І ступеня – 15 учнів ІІ ступеня – 8 учнів ІІІ ступеня – 2 учні.
Також у цьому конкурсі взяли участь
14 учнів 2-А класу (вчитель Токаренко О.О.) і отримали:
І ступеня – 6 учнів, ІІ ступеня – 3 учні, ІІІ ступеня – 4 учні;
22 учнів 2-Б класу (вчитель Щербина Т.М.) і отримали:
І ступеня – 5 учнів, ІІ ступеня – 12 учнів, ІІІ ступеня – 1 учень;
10 учнів 4-Б класу (вчитель Попович О.Л.) і отримали:
І ступеня – 5 учнів, ІІ ступеня – 3 учні, ІІІ ступеня – 1 учень.
В.О.Сухомлинський зазначав: «Ткач уже через годину бачить плоди своєї праці. Сталевар через кілька годин радіє з гарячого потоку металу – це вершина його мрії, хлібороб через кілька місяців милується колосками, жменею зерна, вирощеного в полі…А вчителеві треба працювати роки й роки, щоб побачити те, що він замислив; ні в кого так часто не гостює почуття незадоволення, як у вчителя…»
Так і працюють наші педагоги, серце віддаючи дітям, щоб побачити щедрий урожай своєї праці.