КЗ “Золочівський ліцей №1” Золочівської селищної ради – заклад освіти, який забезпечує умови для того, щоб кожна дитина знайшла в ньому простір для розвитку своїх можливостей і здібностей, могла повню мірою проявити свою індивідуальність… навіть в жорстоких умовах карантину.
1 вересня 2020 року стартував VІІІ Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми – 2021» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Компанії інтелектуальних технологій KINT.
Мета даного турніру – підвищити економічну грамотність учнів, сформувати й розвинути основні бізнес-компетентності, навчитися управляти особистими ресурсами, ефективно досягати поставлених цілей, відкрити і зреалізувати власний підприємницький талант. Учасники змагаються за кращі результати рейтингових показників діяльності своєї фірми.
У відбірковому етапі учнівської ліги Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2021» взяли участь понад1,5 тисячі учасників з різних шкіл України. У півфіналі турніру, який тривав з 15 березня по 10 квітня , було обрано кращими 277 учасників з України, серед яких 16 учнів КЗ «Золочівський ліцей №1», які гідно представили наш заклад, показавши високі результати.
Фіналістами Всеукраїнського бізне-турніру «Стратегія фірми – 2021» з 277 півфіналістів стали 23 кращі гравці України.
Серед них – 2 учні КЗ «Золочівський ліцей №1»
Ще приємніше, що керівник Ковтун Вікторія Володимирівна є фіналістом у Лізі наставників з 120 півфіналістів. Наш учитель ввійшов у двадцятку кращих.
Попереду фінал Всеукраїнського турніру!
Успіху нашим учасникам у складній боротьбі!