СЬОГОДНІ В НАШІЙ ГРОМАДІ СПОРТИВНЕ СВЯТО – ДЕВ’ЯТНАДЦЯТІ ТРАДИЦІЙНІ ЗМАГАННЯ З КРОСУ ПАМ`ЯТІ УЧАСНИКА ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГОР, МАЙСТРА СПОРТУ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ, РЕКОРДСМЕНА НА ДИСТАНЦІЇ 1500 МЕТРІВ, НАШОГО ЗЕМЛЯКА ВОЛОДИМИРА ПАНТЕЛЕЯ.

Із спортивною подією присутніх привітав селищний голова Віктор Коваленко, голова відділення Національного Олімпійського Комітету України в Харківській області Віктор Христоєв, видатні спортсмени Харківщини та брат Володимира Пантелея Станіслав.
Золочівщина має чудові спортивні традиції, власний літопис перемог. Пишаємося земляками, що зробили свій внесок у розвиток спорту, виховали і виховують дівчат та хлопців цілеспрямованими, сильним, здоровими. Ми пам’ятаємо їх імена – Клименко Віктор Михайлович, Воронін Юрій Іванович, Леонов Володимир Васильович, Пантелей Володимир Миколайович. У спортивних залах і на бігових доріжках гартується характер, народжується справжня дружба, виховується воля до життєвих перемог.
Сьогодні відбулася ще одна знакова подія – відкриття вулиці, якій присвоєно ім’я Володимира Пантелея. З цією пропозицією до селищного голови звернулися рідні і спортивна спільнота Золочівщини. І керівники громади, і депутатський корпус одноголосно підтримали ідею. Впевнені, що схвально сприймуть цей факт і всі золочівці. Прізвище нашого земляка варте бути увічненим в рідному Золочеві! Відсьогодні провулок Льодяний носить нове ім’я – вулиця Володимира Пантелея.
Змагалися малі й дорослі спортсмени, найстаршому 48 років, а наймолодшому учаснику забігу виповнилося 7 років.
Спорт єднає і не має меж! Вітаємо учасників і переможців!