Дорога освітянська родина!

За мить пролунає останній дзвоник для дітей Золочівської громади, а це означає, що навчальний рік вже закінчівся!

2022 рік вніс суттєві корективи у наше повсякденне життя, змінивши кожного українця. Цей навчальний рік, безперечно, увійде в історію: відсутність веселого сміху дітлахів на подвір’ях закладів, порожні коридори та майданчики, безлюдні кабінети. Маю велику надію, що ми разом з вами впораємося з цими новими викликами долі, і найближчим часом діти підуть до закладів освіти рідного селища.

Любі діти, хочу побажати Вам з веселою посмішкою перегорнути чергову сторінку освітянського літопису Золочівщини і приступити до написання шалено цікавої, захоплюючої, приголомшливої і неймовірно дивовижної історії про казкове літо. Я бажаю Вам чудового літнього відпочинку, радісних моментів, нових успіхів і тільки правильних рішень!

Щира вдячність Вам, шановні педагоги, адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Усі ми, дорослі, відчуваємо тривогу за кожну дитину. Сумуємо, що події сьогодення принесли біль і розпач у серце кожного.  Тож бажаю Вам сил, терпіння, витримки і наснаги.

         Віримо в Перемогу. Зі святом!

З повагою, начальник відділу освіти, молоді та спорту Любов ШИРОКОВА